Välkommen

Det är här vår resa börjar. Lär känna vår verksamhet och vad vi gör. Vi är engagerade i kvalitet och bra service. Följ med oss när vi växer och lyckas tillsammans. Vi är glada att du är här för att vara en del av vår berättelse.

Välkommen till Lindbergs Bageri

Vi på Lindbergs Stenugnsbageri är stolta över att erbjuda ett brett utbud av färska bullar, mat, bakelser, mackor, tårtor och smörgåstårtor. Allt bakas med kärlek och bästa råvaror i vår butik i Östhammar.

Psst har du frågor gällande Catering så hör av dig till oss

Bästsäljare

“Lindbergs Bageri har de bästa bullarna jag någonsin smakat! Deras tårtor är också helt fantastiska. Rekommenderas varmt!”

Anna Svensson

Upptäck våra delikatesser

Våra bakverk/bröd/tårtor mm är alltid färska och gjorda med kärlek.

Gör ett besök i  vår webshop idag!

Om oss

Lindbergs Bageri grundades med en passion för att skapa läckra och färska bakverk i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive bullar, mat, bakelser, mackor, tårtor och smörgåstårtor. Vårt team av skickliga bagare använder endast de bästa råvarorna för att säkerställa att varje produkt är av högsta kvalitet. Vår butik är en plats där tradition möter innovation, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vår lokala anknytning och vårt engagemang för hållbara metoder. Hos oss hittar du alltid något för alla tillfällen, vare sig det är en enkel fika eller en stor fest. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik eller vår webshop, där du kan upptäcka våra fantastiska produkter och njuta av den unika smaken av Lindbergs Bageri.